Novice

Spoštovani!

 

Obveščamo vas, da se predviden začetek Nedeljskega bolšjega trga - sejma starin v Ljubljani žal zamakne za 1 teden. Tako bi s sejmom lahko ponovno začeli v nedeljo, 6. 6. 2021, in sicer pod podobnimi pogoji kot lansko poletje.

 

Prijave po novem zbiramo na 041 613 074,...

Z veseljem vam sporočamo, da se tudi na področju prireditev, kamor spada Nedeljski bolšji trg - sejem starin v Ljubljani, počasi sproščajo ukrepi proti Covid-19.

 

Predvideno ponovno odprtje Nedeljskega bolšjega trga - sejma starin v Ljubljani načrtujemo za 30.5.2021, v kolikor bodo to še vedno dopuščale epidemiološke razmere in bomo...

Predvideno ponovno odprtje Nedeljskega bolšjega trga - sejma starin v Ljubljani

Leto 2020 nam je prineslo.... No, prineslo je kar nekaj... izzivov namreč. Ampak verjamemo, da se nihče ni vdal v usodo, pa ne glede na to, kako negotova je lahko ta hip.

 

Zato vam resnično želimo polno upanja, dobrih odločitev in optimizma.

 

Hvala, ker ste z nami tudi v težkih časih....

VOŠČILO

Spoštovani!

Zaradi vsesplošne korona virusne situacije in ukrepov za preprečevanje širjenja bolezni Covid-19 vas obveščamo, da Nedeljskega bolšjega trga - sejma starin ob Ljubljanici v nedeljo, 18.10.2020, in vse do nadaljnjega NE BO.

Hvala za razumevanje....

Spoštovani!
 ...

Spoštovani!

 

Zaradi vsesplošne korona virusne situacije in ukrepov za preprečevanje širjenja bolezni Covid-19, smo se odločili, da želimo ravnati družbeno odgovorno in zato Nedeljskega bolšjega trga - sejma starin ob Ljubljanici ta teden NE BO.

 

Za prihodnji teden zaenkrat še ne bomo sprejeli...

Tudi mi smo dočakali dan, ko lahko z veseljem povemo, da ponovno začenjamo s prireditvijo Nedeljski bolšji trg–sejem starin v Ljubljani.

Sejem starin bo že to nedeljo, 7.6.2020, med 8.00 in 15.00 uro na Bregu. Ulična prodaja na Hribarjevem nabrežju do nadaljnjega ne bo mogoča.

Sodelovanje...

Nedeljski bolšji trg - sejem starin PONOVNO OBRATUJE
Nedeljski bolšji trg - sejem starin PONOVNO OBRATUJE

Pozdravljeni!

Zavedamo se, da je zdravje naša največja vrednota, zato smo se na podlagi vsesplošne zdravstvene slike in po predlogu zdravstvenega inšpektorata odločili, da po svojih močeh tudi mi pomagamo pri preprečevanju širjenja koronavirusa SARS-CoV-2019 in da za javno dobro ZAČASNO ODPOVEMO PRIREDITEV Nedeljski Bolšji trg...

Obveščamo vas, da se zaradi potreb Prazničnega sejma 2019 v Ljubljani Nedeljski bolšji trg - sejem starin s 24.11.2019 seli na nadomestno lokacijo Kongresni trg.

Prometni režim ostaja enak, več informacij lahko dobite pri vodji sejma.

 

Hvala za razumevanje.

Obveščamo vas, da bodo zapore cest zaradi Ljubljanskega maratona vplivale tudi na dovoz in odvoz starin na Nedeljski bolšji trg - sejem starin.

 

Kako bo potekala trasa maratona in polmaratona si lahko ogledate spodaj, zapore cest in ostale informacije pa si ogledate na...

Nedeljski bolšji trg - sejem starin in zapore cest zaradi Ljubljanskega maratona
Nedeljski bolšji trg - sejem starin in zapore cest zaradi Ljubljanskega maratona