Novice

...
PONOVNO ODPRTA TUDI ULIČNA PRODAJA na Hribarjevem nabrežju
Z veseljem sporočamo, da Nedeljski bolšji trg - sejem starin spet obratuje!!!
...
NEDELJSKI BOLŠJI TRG - SEJEM STARIN v Ljubljani PONOVNO ODPRT
...

Obveščamo vas, da je v časopisu Dnevnik danes objavljen Javni poziv za zbiranje prijav za najem sejemskih hišic v sklopu Prazničnega sejma 2021 v Ljubljani.

 

Javni poziv lahko najdete tudi na spletnih straneh Turizma Ljubljana in mesta Ljubljane ter na naši spletni strani v zavihku Praznični sejem, kjer so na voljo tudi prijavnice.

 

...

Obveščamo vas, da bodo zapore cest zaradi Ljubljanskega maratona vplivale tudi na dovoz in odvoz starin na Nedeljski bolšji trg - sejem starin.

 

Predlagam, da pregledate organizatorjevo spletno stran (zapore cest) za morebitne obvoze in načrtujte prihod ter odhod.

 

...

Spoštovani!

 

Obveščamo vas, da se predviden začetek Nedeljskega bolšjega trga - sejma starin v Ljubljani žal zamakne za 1 teden. Tako bi s sejmom lahko ponovno začeli v nedeljo, 6. 6. 2021, in sicer pod podobnimi pogoji kot lansko poletje.

 

Prijave po novem zbiramo na 041 613 074,...

Z veseljem vam sporočamo, da se tudi na področju prireditev, kamor spada Nedeljski bolšji trg - sejem starin v Ljubljani, počasi sproščajo ukrepi proti Covid-19.

 

Predvideno ponovno odprtje Nedeljskega bolšjega trga - sejma starin v Ljubljani načrtujemo za 30.5.2021, v kolikor bodo to še vedno dopuščale epidemiološke razmere in bomo...

Predvideno ponovno odprtje Nedeljskega bolšjega trga - sejma starin v Ljubljani

Leto 2020 nam je prineslo.... No, prineslo je kar nekaj... izzivov namreč. Ampak verjamemo, da se nihče ni vdal v usodo, pa ne glede na to, kako negotova je lahko ta hip.

 

Zato vam resnično želimo polno upanja, dobrih odločitev in optimizma.

 

Hvala, ker ste z nami tudi v težkih časih....

VOŠČILO

Spoštovani!

Zaradi vsesplošne korona virusne situacije in ukrepov za preprečevanje širjenja bolezni Covid-19 vas obveščamo, da Nedeljskega bolšjega trga - sejma starin ob Ljubljanici v nedeljo, 18.10.2020, in vse do nadaljnjega NE BO.

Hvala za razumevanje....

Spoštovani!
 ...