Praznični sejem

V sodelovanju z mnogimi, ki v prestolnici prispevajo svoj delež k vsakoletnemu prazničnemu vzdušju tudi mi prispevamo svoj del. Za vas bomo tudi letos organizirali Praznični sejem v Ljubljani.

 

Praznični sejem 2021 v okviru prireditev December 2021 v Ljubljani bo v mestnem središču potekal od 26. novembra 2021 do 2. januarja 2022.

 

Prodaja daril v sejemskih hišicah je predvidena na Bregu in kot lanskoletna novost tudi na delu Petkovškovega nabrežja, vsak dan od 10.00 do 22.00 (ob petkih in sobotah do 23.00). Gostinska ponudba v gostinskih sejemskih hišicah na Bregu, Gallusovem nabrežju, Cankarjevem nabrežju, Prešernovem trgu in Kongresnem trgu pa bo na voljo vsak dan od 10.00 do 24.00.  

 

Na Prazničnem sejmu na Bregu in na delu Petkovškovega nabrežja si boste ogledovali in nakupovali praznična darila s katerimi želite obdarovati svoje bližnje, kjer boste imeli na izbiro veliko slovenskih proizvodov in ročno izdelanih izdelkov, medtem ko vas bo prijeten sprehod ob Ljubljanici in po čarobno okrašeni Ljubljani ponesel v praznično vzdušje, prijetno počutje, dobili boste novo energijo, srečali prijatelje in znance s katerimi se boste okrepčali ob izbrani gostinski ponudbi, tudi z jedmi ljubljanske kulinarične ponudbe Okusi Ljubljane.

 

Lokacija: V Ljubljani na Bregu, Galussovem nabrežju, Kongresnem trguPrešernovem trgu, Petkovškovem nabrežju in delu Cankarjevega nabrežja.

 

 

Razpis Lokacija Lokacija

   

 

Praznični sejem
Praznični sejem
Praznični sejem
Praznični sejem
Praznični sejem
Praznični sejem
Praznični sejem
Praznični sejem
Praznični sejem
Praznični sejem